• SABO Brochure 2016

  SABO Brochure 2016

  In de SABO catalogus treft u naast krachtige benzinemaaiers, comfortabele electromaaiers en multifunctionele tuintractoren ook onze nieuwste maairobot de MOWiT 500F SERIES II. Hoogste kwaliteit en leidende techniek is voor ons de basis bij de ontwikkeling van al onze producten. Overtuig u zelf.

  SABO Brochure 2016
 • Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Compromisloze kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdekt u zelf hoeveel kracht en passie in onze gazonmaaiers steekt. En vooral; hoeveel ervaring.

  Meer informatie over SABO
 • Tuintractoren

  Tuintractoren

  Wie een uitgestrekt grondstuk heeft, kan bij het onderhoud van zijn gazon weleens het overzicht verliezen: bij grote tuinen met een totaal oppervlak van 1000 tot 6000 m² en weinig bomen is het daarom de moeite waard om over te stappen op een tuintractor.

  Meer informatie

Nieuws

Meer nieuws
 • SABO accu-producten

  Nieuwe SABO accu-producten

  Belangrijk nieuws voor de professionele gebruikers: SABO breidt het profi-programma verder uit met een innovatief accusysteem. In totaal gaat het om acht nieuwe machines, daartoe behoren accu aangedreven grasmaaiers, heggescharen, bosmaaiers en een handgedragen bladblazer.

   Meer informatie