Accu-maaiers

Geweldig!

Geweldig!

Voor het blad “Selbst ist der mann”  zijn praktijktests van 12 akkumaaiers verschillende maaierfabrikanten onder de noemer “Kabelloos” uitvoerig getest en met een voor ons geweldige uitkomst: Onze SABO 43-Akku is de testwinnaar! “Maait goed, vangt goed. De SABO is hier ongeslagen.”

Stichting Warentest(Dld) heeft 11 verschillende akkumaaiers uit den treure getest. Onder de punten maaien, handeling, comfort, veiligheid en gezondheid en duurzaamheid heeft de SABO 40-Accu met 40V 4Ah accu, het predikaat zeer goed behaalt.

(Huidig model wordt geleverd met de 40V 6Ah accu.)

Accu-maaiers

Drie accu-maaiers

Tot voor kort had de veeleisende tuinier bij SABO de keuze uit machines die door netstoom of benzine motoren werden aangedreven. Nu biedt SABO ook de mogelijkheid te profiteren van alle SABO-eigenschappen en hoogstaande accu-technologie.

ModelBatterijtypeMaaibreedte

Lithium-ion 40V 4Ah

36 cm

Lithium-ion 40V 6Ah

40 cm

2 x Lithium-ion 40V 4Ah

43 cm

Compromisloze kwaliteit

Compromisloze kwaliteit

is een traditie bij SABO. Al meer dan 60 jaar verbinden wij vooruitstrevende technologie met hoogwaardige materialen en fuctioneel design.

SABO Akkurasenmäher

Met één druk op de knop gebeurt het!

Door alleen de veiligheidsbeugel te bedienen en het indrukken van de knop is de accu-maaier eenvoudig te starten.

SABO Akkurasenmäher

Behuizing van spuitgietaluminium

De SABO 36-ACCU en de SABO 43-ACCU zijn voorzien van een behuizing van spuitgietaluminium, waarop wij 15 jaar garantie bieden, conform de garantievoorwaarden van SABO.

TurboStar™ System

TurboStar™ System

SABO Kwaliteit

SABO Kwaliteit

SABO Katalog 2019

SABO Katalog 2019