SABO Kwaliteit

SABO Kwaliteit

Solide techniek en frisse ideeën

Bijna alle SABO-maaimachines zijn uitgerust met een chassis van hoogwaardig, massief aluminium. Dat maakt ze enerzijds licht en anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Daarom geven wij naast de normale machinegarantie van twee jaar op onze rode maaimachines 15 jaar extra garantie op het aluminium chassis (conform SABO-garantievoorwaarden).

U ziet: achter de veelgeroemde SABO-kwaliteit zit geen loze reclamebelofte verborgen, maar solide techniek en veel nieuwe ideeën. Die zijn trouwens voorzien van een certificering. Want voordat een SABO zijn weg naar de verkoopruimte van onze SABO-dealers vindt, wordt hij grondig getest onder de meest zware omstandigheden. Daarom zijn alle SABO-machines CE-gecertificeerd volgens Europese wetten en voorschriften. Alle SABO-grasmaaiers worden bovendien door TÜV en DLPF (Deutsche Prüf- und Zertifizierungsstelle für Land- und Forsttechnik) beoordeeld en van het GS-teken voor geteste kwaliteit voorzien.

SABO Qualität

Een SABO wordt grondig getest

Mes, behuizing, wielen en alle andere onderdelen worden onder de meest zware omstandigheden getest. Zo garanderen wij PREMIUM KWALITEIT, MADE IN GERMANY.

SABO Qualität

Buitenste en binnenste waarden van een SABO

SABO-grasmaaiers overtuigen met hun waarden. Geraffineerde techniek en onberispelijke functies maken van een SABO-grasmaaier een uitstekend hulpmiddel voor liefhebbers van hoogwaardige en betrouwbare grasverzorging.

SABO Qualität

SABO TurboStar™-systeem

Voor optimale snede bij ieder weerstype. Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat.

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.