• SABO Brochure 2017

  SABO Brochure 2017

  Ook dit jaar presenteren wij nieuwe technieken waardoor de functionaliteit verder wordt uitgebreid. Een nieuwe SABO-innovatie zal in 2017 op de markt komen:
  Om machines eenvoudig en snel te kunnen opslaan worden verschillende machines met een snelspanner uitgevoerd waardoor de duwboom snel en eenvoudig kan worden ingeklapt war ruimte bespaart bij het stallen en vervoeren van de machine. Overtuig u zelf bij uw dealer. In onze nieuwe catalogus vindt u het complete SABO-programma.

  SABO Brochure 2017
 • Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Compromisloze kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdekt u zelf hoeveel kracht en passie in onze gazonmaaiers steekt. En vooral; hoeveel ervaring.

  Meer informatie over SABO
 • Drie nieuwe accu-maaiers

  Drie nieuwe accu-maaiers

  Tot voor kort had de veeleisende tuinier bij SABO de keuze uit machines die door netstoom of benzine motoren werden aangedreven. Nu biedt SABO ook de mogelijkheid te profiteren van alle SABO-eigenschappen en hoogstaande accu-technologie.

  Meer informatie
 • SABO accu-producten

  Nieuwe SABO accu-producten

  Belangrijk nieuws voor de professionele gebruikers: SABO breidt het profi-programma verder uit met een innovatief accusysteem. In totaal gaat het om acht nieuwe machines, daartoe behoren accu aangedreven grasmaaiers, heggescharen, bosmaaiers en een handgedragen bladblazer.

   Meer informatie