/ / / Duwboom

Duwboom

Duwboom

Continu gebruikContinu gebruik
Alles is speciaal voor het zware continue gebruik geconstrueerd. Robuuste bovenbediening, kogelgelagerde wielen, stevige stuurboomondersteuning, onverwoestbare motoren en krukasbescherming door mes-slipkoppeling.
Mesrem Mesrem
Het mes kan bij lopende motor in- en weer uitgeschakeld worden – ideaal voor het legen van de vangzak of bij het rijden naar bijv. de compostbak.
Ergonomische bedieningseenheid Ergonomische bedieningseenheid
Efficiëntie en bedieningscomfort dankzij een verbeterde constructie van de duwboom: Dankzij de meskoppeling kan het mes met lopende motor in- en uitgeschakeld worden wat tijdbesparend is. De nieuwe VARIO-aandrijving is nu nog eenvoudiger te bedienen.
AVS AVS™
AntiVibrationSystem (AVS™).
Bijna alle professionele SABO-modellen zijn standaard uitgerust met een anti-vibratiesysteem. Machines met AVS™ mogen de hele werkdag onbeperkt gebruikt worden. En voor bijna alle oudere professionele maaiers met 52 cm snedebreedte en de SABO 43-PRO is het AntiVibrationSystem als toebehoren beschikbaar.
  • SABO-verkooppartners

    Verkooppartners in uw omgeving

    SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

      Onze verkooppartners